Behålla eller inte?

Jag fick dessa två böcker med posten idag, hade helt glömt bort att avbeställa denna månads erbjudande från min bokklubb. Nu är frågan, behålla eller skicka tillbaka?

Någon som har läst Peter Robinson eller Stephen Booth? Boksnoken är väldigt förtjust i den förre om jag inte minns helt fel.=)

5 kommentarer:

Boktoka sa...

Jag har läst typ tre Robinson och gillat skarpt och en Booth och tyckt så där. Nu blev det mycket lättare, eller hur?

Bara Böcker sa...

Gilla skarpt låter lovande!=) Jag borde verkligen vidga mina vyer på författarfronten, så du kan ha fällt avgörandet, Boktoka.;-)

boksnoken sa...

Japp, jag är ett fan av Peter Robinson! Har precis läst Bad boy och den var bra :-). Stephen Booth däremot har jag aldrig läst, men jag har några av hans böcker i bokhyllan - så nån gång kommer jag att ta itu med hans böcker.
Jag är med i samma bokklubb som du, men avbeställde detta paket eftersom jag redan hade köpt Bad boy.

liolej sa...

Hej,

Jag gillar Peter Robinsons böcker. Men böckerna om poliserna Allan Banks Annie Cabbot ska helst läsas i ordning då man även får följa deras privatliv. Men jag kan tänka mig att den är läsvärd! Booth har jag aldrig läst.

Bara Böcker sa...

Boksnoken: Jag har ju faktiskt blivit sugen på att läsa Robinson efter dina omdömen, men det känns som fel ordning att börja i. Önskar att jag hade kommit ihåg att avbeställa bokpaketet. Men den tanken försvann i latintenta-stressen.=/

Liolej: Ni är många som gillar Robinsons böcker - det bådar gott! Men dock känner jag att jag nog vill göra som du skriver, läsa dem i ordning. Usch vilket i-landsproblem...