Min läshörna

För ett par månader sedan inhandlade jag en ny golvlampa till vardagsrummet, och till skillnad från den förra jag hade är den här riktbar, så den är perfekt att ha tillhands nu när höstmörkret kryper på och böckerna lockar. En massa filtar krävs också i min läshörna då jag är en frusen själ. Hur ser det ut där ni läser? Är det något särskilt som behövs för att ni skall få läsro och försvinna in i böckernas förtrollade värld?

4 kommentarer:

boksnoken sa...

Mysigt!
Själv läser jag bara i sängen på kvällarna. Dagtid har jag tre barn som kräver min uppmärksamhet så det finns liksom inte tillfälle att krypa upp i soffhörnet... Det får jag göra sen när barnen blivit större och sköter sej helt själva :-).

Mia sa...

Soffhörnan är bäst. Kuddar och en filt är ett måste. Sen brukar jag få sällskap av mina två små hundar också ;o) Vid läggdax blir det alltid en lässtund i sängen ;o)
// Hälsn. Mia

boksnoken sa...

...men nu har jag haft feber i två dar och varit hemma från jobbet och därmed haft huset för mej själv och fått chansen att krypa upp i soffan med en bok :-). Mysigt, trots att förkylningen gjort mej väldigt matt och trött.

Bara Böcker sa...

Boksnoken: Hoppas du kryar på dig snart!=) Med tanke på att du har tre barn är jag riktigt imponerad av att du hinner med att läsa så mycket som du gör! Jag som bara har mig själv att tänka på, och missarna, tycker aldrig att jag får tiden att räcka till...=/

Mia: Då är vi ganska lika!=) Fast istället för hundar har jag två katter. Eller om det är kelgrisar... Man kan bli förvirrad ibland.;-)